Medewerker tussenschoolse opvang

SchoolXL (onderdeel van UN1EK) verzorgt op professionele wijze de tussenschoolse opvang (TSO) bij diverse basisscholen in Vlaardingen. De kwaliteit en de professionaliteit van de tussenschoolse opvang krijgen daardoor een stevige impuls. Tijdens de tussenschoolse opvang werken wij met vrijwillige ‘medewerkers tussenschoolse opvang’ die worden aangestuurd door een coördinator tussenschoolse opvang.

Voor schooljaar 2017-2018 zoeken wij voor diverse basisscholen en IKC’s:

vrijwillige medewerkers tussenschoolse opvang m/v

Wat ga je doen?

Als TSO-medewerker zorg je ervoor dat de middagpauze voor alle kinderen plezierig en ontspannen verloopt. Je begeleidt kinderen tijdens de middagpauze en organiseert spelactiviteiten.

Wat heb je nodig?

Je wordt TSO-medewerker omdat je het leuk vindt om met kinderen om te gaan. Wij vragen TSO-medewerkers om een Verklaring omtrent Gedrag. Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Je volgt een professionele training via SchoolXL.

Wat krijg je ervoor terug?

Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding.

Meer weten?

Voor informatie kun je contact opnemen met Jolanda Koevermans, manager. Zij is te bereiken op maandag, dinsdag en donderdag via telefoonnummer 06 – 27 35 98 50.

Solliciteren

Heb je interesse, stuur dan een sollicitatiebrief met korte motivatie en curriculum vitae naar SchoolXL, t.a.v. Jolanda Koevermans, Postbus 3014, 3130 CA Vlaardingen of per e-mail naar tussenschoolseopvang@un1ek.nl o.v.v. ‘sollicitatie TSO medewerker’

Share Button