IKC VanKampen viert 25 jaar De Hobbit

Op 9 september a.s. is het vijfentwintig jaar geleden dat kinderdagverblijf De Hobbit aan de Curaçaolaan in Vlaardingen haar deuren opende. Op 1 januari 2016 werd De Hobbit onderdeel van IKC VanKampen. Het team van IKC VanKampen wil dit jubileum graag vieren met iedereen die in de afgelopen 25 jaar bij De Hobbit heeft gewerkt en met alle ‘grote’ en kleine kinderen die tussen 1983 en 2017 naar de hele dagopvang bij De Hobbit, de buitenschoolse opvang bij BSO Robbedoes of BSO Kwabbernoot of naar peuterspeelzaal Olleke Bolleke gingen.

Het jubileumfeest wordt gevierd op zaterdagmiddag 9 september tussen 13:00 en 16:00 uur bij IKC VanKampen, Curaçaolaan 51 in Vlaardingen. Er staan een hapje en drankje klaar en kinderen kunnen leuke activiteiten doen.

Tegenwoordig biedt IKC VanKampen in de locatie aan de Curaçaolaan groene kinderopvang vanuit het profiel ‘Ontdek en Onderzoek’. Op het speel- en ontdekplein kunnen kinderen, samen met de kippen, scharrelen en de natuur ontdekken en beleven. Bij IKC VanKampen maken kinderen vanaf groep een tijdens de binnen- en buitenschoolse activiteiten ook kennis met techniek. Iedereen die benieuwd is hoe dat eruit ziet, is welkom op 9 september om een kijkje te nemen.