Flexibele opvangpakketten en tarieven 2020 zijn bekend

De flexibele opvangpakketten en -tarieven van UN1EK voor 2020 zijn bekend! In de brochure ‘tarieven en opvangpakketten 2020‘ zijn alle pakketten voor hele dagopvang en buitenschoolse opvang omschreven met de bijbehorende tarieven. UN1EK biedt ontwikkelingsgerichte en flexibele kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. U kunt kiezen voor een flexibel opvangpakket dat aansluit bij uw werk- en gezinssituatie: 52, 49 of 40-weken hele dagopvang, flexibele opvang op wisselende dagen, verlengde opvang vanaf 07:00 uur met ontbijt, vakantieopvang, gastouderopvang, het is allemaal mogelijk bij UN1EK. Dat geeft rust in uw gezin en is goed voor de brede ontwikkeling van uw kind(eren).

 


In de brochure vindt u rekenvoorbeelden, die u een indicatie geven van de netto kinderopvangkosten inclusief Kinderopvangtoeslag. Op de website van de Belastingdienst kunt u een proefberekening van uw Kinderopvangtoeslag 2020 maken. Via de Kostencalculator kunt u in twee stappen een indicatieve berekening maken van de kosten voor hele dagopvang en peuteropvang bij UN1EK.

De medewerkers van de Klantenservice adviseren u graag over het opvangpakket dat bij uw werk- en gezinssituatie past.U kunt hen bereiken via 010 – 435 56 11 (keuze 1) op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur of via plaatsing@un1ek.nl.

Heeft u kinderen die naar onze opvang gaan, vergeet dan niet uw Kinderopvangtoeslag aan te passen vóór 1 januari 2020! U heeft hierover een uitgebreide brief met informatie per e-mail ontvangen.

 

Uw kind is van harte welkom!

UN1EK biedt in alle IKC’s hele dagopvang, peuteropvang, basisonderwijs, tussenschoolse opvang en buitenschoolse opvang in een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar. De IKC’s van UN1EK hebben een UN1EK profiel, bijvoorbeeld kunst, natuur, techniek of taal. De binnen- en buitenschoolse activiteiten sluiten op elkaar aan, waardoor kinderen zich breed kunnen ontwikkelen. U bent van harte welkom voor een rondleiding in onze kindcentra zodat u kunt ontdekken welke locatie het beste bij u en uw kind(eren) past.

Share Button