Terug naar het overzicht

Tussenschoolse opvang

Bij de meeste scholen van UN1EK kan uw kind in de middagpauze overblijven op school. De tussenschoolse opvang wordt bij een aantal scholen georganiseerd vanuit Stichting SchoolXL (onderdeel van UN1EK), in het schooljaar 2017/2018 bij:
IKC Ambacht
IKC De Ark
CBS Het Anker
Bavinck
IKC Ichthus
IKC VanKampen
IKC Kethel
IKC Prins Willem Alexander
IKC Het Spectrum, Vlaardingen
IKC De Schakel

Voor de tussenschoolse opvang op deze scholen kunt u uw kind inschrijven op basis van een abonnement voor vaste dagen en/of een strippenkaart voor incidenteel overblijven. SchoolXL regelt de inschrijving en int de kosten voor de tussenschoolse opvang op basis van automatische incasso.

Op school

Op school is de TSO coördinator verantwoordelijk voor het werven en begeleiden van de vrijwillige TSO medewerkers. Hij/zij voert de administratieve registraties uit en stemt inhoudelijke zaken af met de schooldirectie. De vrijwillige TSO medewerkers zorgen ervoor dat de middagpauze voor alle kinderen plezierig en ontspannen verloopt. In het overblijfreglement van iedere school zijn de afspraken en gedragsregels voor het overblijven omschreven; deze zijn inzichtelijk via de website van de betreffende school. Op de tussenschoolse opvang zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Werken bij SchoolXL?

Wij zijn altijd op zoek naar medewerkers tussenschoolse opvang. Meer weten? Bekijk de vacature.

 

Share Button