Boek je voorjaarsvakantie bij UN1EK

We hebben zin in de voorjaarsvakantie! Bekijk de programma’s van onze vakantielocaties en meld uw kind snel aan of af via Kindplanner.

U kunt op drie manieren gebruik maken van vakantieopvang bij UN1EK:

  1. het voordelige ‘all inclusive’ vakantieopvangpakket voor alle schoolvakanties per jaar,
  2. een ‘ x-aantal’ weken vakantieopvangpakket of
  3. u vraagt per schoolvakantie flexibele vakantieopvang aan.

Let op: indien u gebruik maakt van een ‘x-aantal weken’ vakantieopvangpakket is uw kind in Kindplanner automatisch aanwezig gemeld voor het aantal schoolvakantieweken dat u afneemt, vanaf de eerste schoolvakantie na aanvangsdatum van de plaatsing. Wanneer u dit wilt aanpassen, geeft u uiterlijk drie weken vooraf in Kindplanner aan tijdens welke schoolvakantieweken en op welke dagen uw kind afwezig zal zijn. Het aantal beschikbare vakantieopvangweken schuift dan automatisch door naar de volgende schoolvakantie. > U logt in in het ouderportaal en klikt bij het betreffende kind op ‘planning’. U klikt op de groene button rechts bovenin en kiest ‘afwezig’ melden.

Indien u gebruik maakt van flexibele vakantieopvang per schoolvakantie, vraagt u via Kindplanner vakantieopvang aan. > U logt in in het ouderportaal en klikt bij het betreffende kind op ‘planning’. U klikt op de groene button rechts bovenin en kiest ‘incidentele opvang’.

Lees meer informatie over de tarieven en plaatsingsvoorwaarden in de brochure ‘opvangpakketten en tarieven’

Share Button