Ben jij UN1EK?

... Dan zijn wij op zoek naar jou!

BEHEERDER KINDCENTRUM DE ARK

Direct sollicteren

Per 1 augustus 2021

30 - 32 uren per week

Kindcentrum De Ark is per 1 augustus 2021 op zoek naar een beheerder voor 30-32 uren per week. De uren worden over 5 dagen verdeeld. Je start met een tijdelijk contract voor de duur van 1 jaar, dat bij wederzijdse goedkeuring kan worden omgezet in een vast contract.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
Als beheerder organiseer en coördineer je facilitaire zaken van de gebouwen en terreinen van Kindcentrum De Ark. Je stuurt op de nodige werkzaamheden en controleert de kwaliteit hiervan. Ook verricht je onderhoud en reparatiewerkzaamheden en houd je toezicht op de gebouwen. Hierbij sta je in nauw contact met de afdeling facilitair van UN1EK. Tot slot ontvang je de gasten van het kindcentrum en ben je representatief voor de locatie.

Jouw profiel
Wij vinden het belangrijk dat je als beheerder empathisch bent. Ook heb je een positief karakter. Daarnaast heb je technisch inzicht. Dit is nodig zodat onderhoud en reparatiewerkzaamheden op deskundige en veilige wijze worden gedaan. Je kunt werkinstructies en veiligheidsregels dan ook omzetten in acties.

Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent representatief. Dit is van belang omdat je een visitekaartje bent van het Kindcentrum, je ontvangt gasten.
  • Je bent sterk in plannen en organiseren. Met deze vaardigheden verwachten wij dat het onderhoud gestructureerd uitgevoerd wordt.
  • Je bent oplossingsgericht. Dit hebben we nodig om ad hoc ontstane problemen op te lossen.
  • Werkervaring is een pré.
  • Je beschikt over een diploma met minimaal MBO-4 waardering.

Wat bieden wij?

Het Kindcentrum De Ark is een integraal kindcentrum voor opvang en onderwijs voor kinderen van 0-13 jaar. Onze missie luidt: 'ieder kind heeft het recht om erbij te horen'. Als beheerder heb je hier een belangrijke rol in, jouw werk is 'tussen de spelende en lerende kinderen'. Wij faciliteren jou een prettige en veilige leer- en werkomgeving.

Daarnaast bieden wij jou:

  • Een contract van bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar, wat met wederzijdse goedkeuring kan worden omgezet in een vaste aanstelling;
  • Een salarisindicatie op basis van cao PO, schaal 6;
  • Een betrokken team waar nauwe contacten met leerlingen en ouders centraal staan. Het team van De Ark is een bevlogen en gepassioneerd team van collega's. Samen wordt er veel gelachen!

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Noortje Smit, directeur IKC De Ark, via directie@kindcentrumdeark.nl of via telefoonnummer 010-4741665.

Solliciteer vóór 1 juli 2021 via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

Kindcentrum De Ark

Kindcentrum De Ark heeft alle voorzieningen voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Een basisschool maar ook hele en halve dagopvang, een peuterspeelzaal, voor-, tussen- en naschoolse opvang, vakantieopvang plus naschoolse activiteiten. De locatie is 52 weken per jaar geopend van 07:30 uur tot 18:30 uur.
 
Op Kindcentrum De Ark staat talentontwikkeling centraal. Dit houdt in dat we jouw kind helpen om nog niet ontdekte talenten te herkennen en al ontdekte talenten (door) te ontwikkelen. Op Kindcentrum De Ark bereiden we jouw kind voor op een zo succesvol mogelijke deelname aan de maatschappij. De kinderen krijgen binnen een herkenbare structuur de ruimte en begeleiding om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen. Daarbij bieden we extra activiteiten en ontwikkelingsmogelijkheden zoals sportieve naschoolse bezigheden en de Familieklas, waarbij vijf kinderen samen met hun ouders naar het kindcentrum gaan om zichzelf beter te leren kennen. Mede hierdoor scoort de school hoog in waarderingsonderzoeken onder ouders, leerlingen en medewerkers.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Als flexmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder
n

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag  of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Gebruik onze chatfunctie of stuur een email naar onze afdeling personeelszaken, wij helpen je graag verder!