16 november 2020

Webinar Staan en Opvallen

Op maandagavond 16 november om 20.00 uur organiseert Opgroeien in Vlaardingen in samenwerking met Stichting Aanzet een webinar over dit onderwerp.  Je wilt graag een gelukkig gezin waarin je kind goed opgroeit. Maar soms lijkt het alsof dat bij andere ouders veel makkelijker gaat dan bij jou! Ieder kind is uniek, daarom is er ook niet één goede manier van opvoeden. Dat maakt het niet eenvoudiger. 

Iedere ouder maakt het wel eens mee: een kind dat een driftbui krijgt in de supermarkt. Een kind dat niet wil slapen. Een kind dat niet luistert. Waardoor jij net iets te vaak boos bent. Je wilt graag zonder problemen de dag doorkomen en kunnen genieten van elkaar. Je vraagt je af: hoe kan het beter? 

Opvoeden is hard werken. Soms gaat het met vallen en opstaan. Maar het is óók genieten. Daarom zeggen we ‘Staan en Opvallen’. Hanneke van Gelder van Stichting Aanzet neemt je op 16 november tijdens het webinar mee in dit onderwerp.

Meld je gratis aan via deze link:
https://studiodigitaal.webinargeek.com/opgroeieninvlaardingen?fbclid=IwAR1dTVMABBiUBBdlsV_Qsti8e3Ej48qnAFO9_Y9vfz9P2a138TKqyFC5kQw

Heb je een vraag of een onderwerp waar je meer over wilt weten? Vermeld deze bij je aanmelding. Ook tijdens het webinar kun je je vragen stellen.

Deel deze pagina:

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK servicebureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de klantenservice en de afdelingen P&O, financiën, facilities, kwaliteit en communicatie. Op de pagina Servicebureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!