Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
49298cd8-c938-4cb2-b792-e85b677e2982.png Nieuwsbrief februari 2022
164c0264-fa40-4f50-8e44-230ed00cde54.png

Verbinding; deze term speelt een steeds grotere rol in ons leven. Ondanks dat de wereld nog niet helemaal terug is naar normaal, zien we veel verbinding. Iets waar we graag aandacht aan besteden in deze nieuwsbrief!

In deze nieuwsbrief doen verschillende collega’s van UN1EK hun verhaal over verbinding, samenwerking, kracht en hun mooie werk. Ze geven u graag een beeld van hun leven in de opvang en in het onderwijs.

Het is enorm fijn dat er steeds meer mogelijk is en dat we ons vrijer kunnen bewegen. We vinden het fijn om uw kind(eren) en u te ontvangen bij de locatie. Onze medewerkers waarderen het contact met u als ouder/verzorger enorm. Het bespreken van de voortgang en ontwikkeling van uw kind(eren) is zowel fijn voor u als voor ons. Deze verbinding houden we graag in stand.

Ondanks de versoepelingen op onze locaties, blijft het belangrijk om goed op uzelf en op elkaar te letten. Handel met gezond verstand en zorg voor een fijne verbinding met familie en vrienden!

- Niek Barendregt, Voorzitter College van Bestuur UN1EK Onderwijs en Opvang
164c0264-fa40-4f50-8e44-230ed00cde54.png

In deze Nieuwsbrief

  • Vanuit de CUR
  • Voorjaarsvakantieprogramma's
  • Telefoonnummers Klantenservice
  • Ondertussen bij de IKC's
  • UN1EKe verhalen
  • UN1EKe doelen
  • Gastouderbureau Groot in Klein
  • Onze partners
164c0264-fa40-4f50-8e44-230ed00cde54.png

Vanuit de Centrale UN1EK Raad


Adviesraad

De CUR is verheugd dat ook in het begin van 2022 de lokale IKC-raden, afvaardiging blijft sturen naar de periodieke vergaderingen van de Adviesraad. Samen met een afvaardiging van de CUR wordt informatie opgehaald en gedeeld. Dit vormt input voor de besluiten die binnen de medezeggenschap worden genomen op de voorgelegde voorgenomen van het bevoegd gezag, zowel op centraal niveau als lokaal niveau. In de Adviesraad van 1 februari jl. is met elkaar gedeeld welke onderwerpen men graag terugziet op de agenda. Dit zal terugkomen in de komende vergaderingen.

Ontwikkelingen

Zowel binnen de organisatie UN1EK als binnen de CUR is aandacht voor ontwikkelingen. In de eerste vergadering van het jaar heeft de CUR stilgestaan bij de aandachtspunten voor het komende jaar. Hetzelfde was onderwerp van gesprek van de eerste vergadering van dit jaar met het College van Bestuur.

Uitkomst van deze vergaderingen zullen op de komende agenda's terugkomen. Zo komen we met elkaar tot een globale jaarplanning. Tenslotte doe je ontwikkelen samen!

CUR-CvB vergaderingen

Op enkele data zijn in onderling overleg aanpassingen doorgevoerd. Het aangepaste schema vindt u hier.
164c0264-fa40-4f50-8e44-230ed00cde54.png

Van onze afdeling PR & Communicatie


Voorjaarsvakantieprogramma's

De voorjaarsvakantie (28 feb t/m 4 mrt) komt eraan! Dat betekent dat de opvanglocaties weer enorm leuke vakantieprogramma's hebben gemaakt. De kinderen zullen een onvergetelijke vakantie beleven.

Kijk voor een overzicht van de voorjaarsvakantieprogramma's op onze website.
164c0264-fa40-4f50-8e44-230ed00cde54.png

Van onze afdeling Klantenservice


Telefoonnummers Klantenservice per wijk

De Klantenservice van UN1EK werkt tegenwoordig met vaste telefoonnummers per wijk. Zo staat u direct in contact met de planner van uw locatie. Voor u en voor ons een heel stuk makkelijker! 

De telefoonnummers van de Klantenservice per wijk:
  • Vlaardingen Holy en Schiedam: 010 - 312 20 13 (di, do, vr)
  • Vlaardingen Ambacht en Vlaardingen Babberspolder: 010 - 312 20 15 (ma, wo, do, vr)
  • Vlaardingen Centrum: 010-312 20 14 (di, wo, vr)
  • Vlaardingen West: 010- 312 20 12 (ma, di), 010-312 20 15 (wo, do), 010 - 312 20 13 (vr)
  • Maassluis - IKC Ichthus (BSO), IKC Kindertuin, BSO Groene Hoek: 010 - 312 38 99 (di & do)
  • Maassluis - IKC Ichthus (HEDO/PSZ), IKC Regenboog, IKC Balkon: 010 - 312 20 33 (ma, wo, vr)
Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met Angela van Hecke, coördinator Klantenservice, via: 010 - 312 20 12 (ma, di, do).

Deze telefoonnummers zijn van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 13:00 uur te bereiken.

Let op: op korte termijn komt het algemene telefoonnummer van UN1EK (010 - 435 56 11) voor de Klantenservice te vervallen, en zijn de planners alleen via de bovenstaande telefoonnummers te bereiken. 

Ophogen of verminderen van een dag(deel)

Heeft u al een actief contract voor de opvang en u wilt een dag(deel) ophogen of verminderen, dan volstaat een wijziging op het actieve contract.

U kunt dit heel eenvoudig aanvragen via het Ouderportaal:
  • Ga naar www.un1ek.nl
  • Log in op het Ouderportaal
  • Klik op contracten
  • Klik het actieve contract aan
  • Klik op de groene button rechtsboven
  • Klik op wijzigen
  • Vink de dagdelen aan die u in het gewijzigde contract wenst
Komt u er toch niet helemaal uit? Bekijk dan deze instructievideo!

Opvangpakketten en -tarieven 2022

Het opvangpakketten en -tarievenboek voor 2022 staat online. Dit boek is terug te vinden op onze website.
164c0264-fa40-4f50-8e44-230ed00cde54.png

Van onze afdeling Kwaliteit


Audits

In het laatste kwartaal van 2021 zijn twee audits uitgevoerd bij IKC Ambacht en IKC Het Visnet. De HKZ audits voor de kinderopvang worden de komende periode ingepland. 

Onderwijsinspectie

De Onderwijsinspectie heeft bezoeken gebracht aan CBS De Groene Hoek en IKC De Kindertuin. De resultaten hiervan kunnen via deze link opgehaald worden.

Nieuwe coach

Met trots kunnen wij vertellen dat er per 1 februari 2022 een tweede coach bij UN1EK is gestart! Rowena van der Kuijl zal ingezet worden als pedagogisch en VVE coach op een aantal opvanglocaties voor 0 tot 4 jaar van UN1EK. 
164c0264-fa40-4f50-8e44-230ed00cde54.png

Ondertussen bij de IKC's


IKC VanKampen is Excellent!

Op maandag 24 januari heeft IKC VanKampen van de jury Excellente Scholen het Predicaat Excellente School mogen ontvangen! Een enorm bijzondere dag voor IKC VanKampen en voor UN1EK.

De toekenning van het Predicaat Excellente School betekent dat een school onderwijs biedt van goede kwaliteit en zich daarnaast onderscheidt van andere goede scholen door te excelleren met een specifiek profiel. Het predicaat is hiermee een erkenning voor buitengewone kwaliteit. Bovendien geeft de toekenning van het predicaat een compliment aan iedereen die bijdraagt aan die kwaliteit: de leraren, de schoolleiding, de leerlingen, de ouders en het bestuur.

We zijn enorm trots op IKC VanKampen met het behalen van dit prachtige resultaat. Chapeau!

Lees hier het krantenbericht van het AD en hier het krantenbericht van het Groot Vlaardingen.

Nieuwe HEDO-groep IKC De Schakel

Met ingang van 1 februari 2022 opent IKC de Schakel een nieuwe HEDO-groep; de Poema's! Hierdoor kunnen er meer kinderen geplaatst worden en bieden we ruimte voor de leeftijdsgroep 0 tot 4 jaar. 

De enthousiaste collega’s zijn blij de kinderen te mogen ontvangen op de groep. We wensen iedereen veel plezier en succes bij de start van de Poema's!

Vakantieopvang IKC Het Spectrum

De vakantieopvang van IKC Het Spectrum, wat normaliter bij IKC Ambacht georganiseerd wordt, zal nu op de eigen locatie aan de Boslaan 1 gehouden worden. Dit in verband met de coronamaatregelen.

IKC De Ark op het Jeugdjournaal

In december is groep 8 van IKC De Ark op het Jeugdjournaal te zien geweest. De aanleiding hiervoor waren twee onderwerpen. Zoals elk jaar zijn er met de hele school kerstkaarten gemaakt voor de buren van de school. Hierdoor wenst IKC De Ark de buren fijne feestdagen en een goed 2022. Maar dit jaar kregen de kinderen van het hele IKC ook een speciaal december-cadeautje: een echte Ark-hoodie! Dat was een enorme verrassing. Voor de baby's en dreumesen waren er zelfs Ark-rompertjes. De kinderen zijn enorm blij gemaakt en de truien worden met trots gedragen!

Benieuwd naar de uitzending van het Jeugdjournaal? Klik hier!



Afscheid BSO Roots

Deze eigentijdse stal stond in december op BSO Roots, de locatie die vrijdag 22 april voor de laatste keer open zal zijn. Vanaf maandag 25 april zal BSO Roots de deuren voorgoed sluiten. 

Op de BSO werd er gespeeld in een pedagogisch sterk en veilig klimaat. Kinderen, ouders en medewerkers zijn hier al die jaren erg gelukkig en welkom geweest. We mochten veel kinderen verwelkomen en hebben altijd fijn contact gehad met de ouders. 

We willen de medewerkers van BSO Roots, de Ketelbinkies en Matrozen bedanken voor hun liefdevolle inzet voor jong en oud. Medewerkers van nu en medewerkers die vaak jarenlang deel uit hebben gemaakt van het team. 

Bij dit afscheid willen we graag deze foto’s met jullie delen: de stal met Maria en Jozef en de kribbe die klaarstaat. De kinderen hebben hier een mooie ervaring beleefd!

Nieuwe waarnemend directeur IKC Kethel

Vanaf 1 januari 2022 heeft IKC Kethel in Henri Sneller een nieuwe waarnemend directeur gevonden. Henri zal deze functie in eerste instantie tot de zomervakantie vervullen. Hiermee krijgt hij de kans om te ervaren of hier zijn ambities liggen. Lonneke Bindels zal Henri in deze periode coachen.

Wij wensen Henri veel succes!

Voorleesdagen op IKC Het Balkon

De activiteiten tijdens de voorleesdagen waren wel erg humoristisch en spannend voor de kinderen op IKC Het Balkon. Elke ochtend kregen de kinderen een video van de Masked Reader IKC het Balkon te zien waarbij telkens een andere gemaskerde medewerker voorlas.
De kinderen hielden op papier bij wie ze dachten dat het was. Elke dag werd er een hint gegeven door de Masked Reader die de dag ervoor had voorgelezen.
Op vrijdag 4 februari was de finale. Voorafgaand aan de finale moesten alle kinderen hun lijstje met verdenkingen inleveren en daarna kregen zij de onthullingen te zien.
De video's werden ook naar alle ouders doorgestuurd, dus het raden ging thuis flink door.

Voor de peuters en de leerjaren 1, 2 en 3 werd er een interactieve meespeelvoorstelling over de kracht van verbeelding, moed en vindingrijkheid van de Gruffalo gespeeld door Fleur. De kinderen gingen helemaal mee in het verhaal. Fantastisch om te zien hoe kinderen mee kunnen gaan in fantasie en daar enorm van genoten.



Een schone wijk voor leerlingen van KC Het Visnet

Leerlingen van de kinderraad van KC Het Visnet zijn in gesprek gegaan met de wethouder van Vlaardingen, Jacky Silos. Het gesprek stond in het teken van een schone wijk. De leerlingen gaven aan dat er te veel afval op straat ligt in de wijk en dat hier iets aan gedaan moet worden. Jacky Silos verbaasde zich over de vele slimme oplossingen van de kinderen en wil graag meewerken aan een schone wijk. 

Wil je hier meer over lezen? Het hele verhaal is terug te vinden in het Groot Vlaardingen.
164c0264-fa40-4f50-8e44-230ed00cde54.png

UN1EKe verhalen


In ons hoofdstuk 'UN1EKe verhalen' doen collega's hun woord over een bijzondere ervaring of mooie werkdag. Ze inspireren, amuseren en vertellen waar ze zoal mee bezig zijn.
In deze nieuwsbrief vertelt Vanessa over haar loopbaan en de fijne combinatie van haar werkzaamheden, Wilma omschrijft een dag met de kleutergroep. 

"De ideale combinatie"

"Sinds 2002 ben ik pedagogisch medewerker bij UN1EK in de kinderopvang. Alweer 2,5 jaar werk ik met veel plezier als onderwijsassistent op IKC De Regenboog in Maassluis. De eerste twee jaar waren mijn onderwijsuren verdeeld over de drie kleutergroepen, dit vond ik een mooie start op deze locatie met veel leerzame momenten in afwisselende groepen met verschillende collega's. Zo kreeg ik de mogelijkheid om van iedereen weer iets anders te leren. 

Vorig schooljaar heb ik van de directeur van mijn locatie, Hans Wijma, een geweldige kans gekregen. Via UN1EK ben ik begonnen met de opleiding tot leerkrachtondersteuner. Dat doe ik in de avonduren bij Avans Hogeschool, deze opleiding gaat net een stapje hoger dan onderwijsassistent. Wanneer ik deze zomer mijn opleiding succesvol heb afgerond, kan ik ingezet worden als leerkrachtondersteuner op IKC De Regenboog. Deze ontwikkeling is met de huidige personeelskrapte binnen het onderwijs een mooie oplossing. Nu is mijn stage mijn werk als onderwijsassistente. Hoe tof is dat! Iedere dag ben ik met veel plezier naast de juf van groep 4, in de klas te vinden.

Het werk als onderwijsassistent en als pedagogisch medewerker op de BSO vind ik een ideale combinatie. In de ochtend begin ik in de klas van 8.15 uu tot ongeveer 13.45 uur en daarna vanaf 14.30 uur tot 18.00 uur op de BSO. Tussendoor even pauzeren en dan de BSO opstarten samen met mijn topteam van opvang collega's; zij werken ook allemaal in de ochtend op de peuteropvang of in het onderwijs. 

Veel kinderen van IKC De Regenboog gaan naar onze inpandige BSO, sommige kinderen zie ik in de ochtend in mijn klas en s 'middags heb ik dezelfde kinderen op de BSO-groep. Regelmatig hoor ik van kinderen uit andere klassen: "Juf, ben je vanmiddag ook de BSO?" En andersom gebeurt dit ook. Voor de collega’s van onderwijs is het wel zo gemakkelijk om met elkaar tussendoor een korte overdracht te hebben, soms stellen onderwijs-collega's ook vragen om meer over de BSO te weten te komen. Ik vind het fijn om een schakel tussen school en de BSO te zijn.

Wat opmerkelijk voor mijn baan is, is dat ik de kinderen goed kan begrijpen als ze op de BSO zijn, je weet vaak wat ze op school hebben gedaan en snapt daardoor sneller waarom ze moe of verdrietig zijn. Wanneer er iets gebeurd is in de klas, kan ik daar extra rekening mee houden als het kind bij de BSO is. Dit kan ik dan overdragen aan opvangcollega's en ouders. Omdat ik in de IKC-raad zit kan ik ook hier mijn ervaringen goed delen en waar nodig verduidelijken. 

De combinatie van beide banen is voor iedereen in ons vak aan te raden! Op school ben ik vooral bezig met kinderen van alles te leren en te laten ontdekken, dit vind ik erg uitdagend om te doen. Het is mooi dat ik kinderen verder kan helpen in hun ontwikkeling, maar ook tot steun kan zijn van de leerkracht. Als onderwijsassistent heb ik meer tijd voor één op één aandacht; dat kan tijdens verschillende arrangementen of ik begeleid kinderen in kleine groepjes. Bijvoorbeeld tijdens de circuit lessen van taal en spelling; dan geef ik ieder kwartier een groepje van acht kinderen een spellingsles in een ander lokaal. 

Ik hoop dat ik nog lang deze UN1EKe combinatie van werk op IKC De Regenboog mag doen!"

- Vanessa Bot, onderwijsassistent en pedagogisch medewerker IKC De Regenboog

"Het enthousiasme rondom ons thema"

"Als juf ben ik regelmatig trots op mijn kleuters als ik zie, hoe zij ook nu weer met ons thema 'Winterkost' bezig zijn.

Per schooljaar kiezen wij, buiten onze andere thema’s om, in de onderbouw zes thema’s van Sil op school. Deze thema’s spreken de kinderen altijd erg aan, ze zijn enthousiast en betrokken. Sil op school is een gevarieerde methode, waarmee aan de SLO-doelen wordt gewerkt. Er is veel aandacht voor taal, rekenen, motoriek en sociale ontwikkeling. Ook de spelontwikkeling komt ruimschoots aan bod. Bij onze peutergroepen wordt ook deels over dit thema gewerkt binnen hun thema winter, zodat een leuke aansluiting kan worden gemaakt en een doorgaande lijn ontstaat. Op IKC De Regenboog werken wij met de methodiek van Basisontwikkeling van Frea Janssen-Vos. Daarbij maken we gebruik van Sil op School en LOGO 3000.

We werken aan dit leuke thema tot aan de voorjaarsvakantie. Middels een ouderbrief hebben wij ouders laten weten hoe we het thema zoveel mogelijk laten leven in de groepen. De reacties van ouders hierop waren ontzettend leuk. Er worden regelmatig foto’s via Social Schools over wat we doen in de groepen met ouders gedeeld. 

We hebben in de klas met de kinderen een restauranthoek gemaakt. Hierin ontstaat leuk rollenspel met obers/serveersters, gasten, koks en chef-koks. Zo leuk om te zien dat de kleuters hier zoveel van leren en dat dit thema zo erg leeft bij de kinderen. Er komen allerlei (werk-)woorden aanbod waar de kinderen veel van opsteken.

Voor de uitbreiding van de woordenschat leggen we, ook bij dit thema, de link met de woorden van LOGO 3000. De wandplaten met hierop afbeeldingen van activiteiten passend bij het thema, worden digitaal getoond en besproken en ook in de groep opgehangen en regelmatig herhaald. 
Om de woordenschat verder uit te breiden, zijn er menukaarten gemaakt. Ook zijn de kinderen veel aan het tekenen en zingen over het thema. Daarnaast kijken ze veel leerzame video's via SchoolTV over het koken en het restaurant. 

Niet alleen op school, maar ook thuis zetten de kinderen het thema door. Regelmatig krijgen we foto's van ouders binnen die samen met de kinderen een restaurant aan het spelen zijn.

Kortom, een ontzettend leuk thema waarbij veel enthousiasme en betrokkenheid komt kijken van de kinderen en van de ouders! Ik ben nog steeds heel blij dat ik met kleuters mag werken."

- Wilma Offerman, leekracht groep 1-2b IKC De Regenboog
164c0264-fa40-4f50-8e44-230ed00cde54.png

UN1EKe doelen


In ons hoofdstuk 'UN1EKe doelen' lichten we deze maand een mooi initiatief uit.
In deze, nog altijd onzekere periode, is het van groots belang dat we goed naar elkaar omkijken.

Jos en Daniëlle, collega's bij UN1EK, zetten zich in voor een collega waarbij eind vorig jaar ALS is geconstateerd. Ze hebben meegedaan aan de ALS Sunrise Walk, waarbij het doel is om zo veel mogelijk geld in te zamelen om een medicijn tegen de ziekte te ontwikkelen.

UN1EK medewerkers lopen voor collega om geld in te zamelen

In de nacht van 11 op 12 februari hebben Danielle van Dorp, leerkracht op de PWA, en Jos van der Wel, pedagogisch medewerker van IKC Het Spectrum, met het team ‘Boer on Tour’ de ALS Sunrise Walk in Utrecht gelopen. De ALS Sunrise Walk is een wandeling van 25 kilometer in Utrecht die georganiseerd wordt door Stichting ALS Nederland. Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een medicijn tegen de dodelijke spierziekte ALS en om deze vreselijke ziekte in het licht te zetten.

Jos schrok eind november enorm toen ze hoorde dat Miranda, ook een pedagogisch medewerker van UN1EK, de diagnose ALS had gekregen. Miranda en Jos werkten in de schoolvakanties altijd fijn samen bij vakantieopvang Oost en ze leerden elkaar daar goed kennen. Helaas zal Miranda door deze vreselijke ziekte niet meer werkzaam zijn op de BSO. Toen Jos hoorde toch wat te kunnen doen voor Miranda, schreef ze zich samen met vriendin Danielle in voor de ALS Sunrise Walk. Extra bijzonder: Miranda sloot de laatste vijf kilometer aan en liep met een speciale rollator mee samen met haar gezin!
164c0264-fa40-4f50-8e44-230ed00cde54.png

Gastouderbureau Groot in Klein


Een dag uit het leven van gastouder Roos

"De wekker gaat om 6:00 uur. In de winter is dat toch wel een dingetje. Het is nog donker en koud. Over een half uur staat echter het eerste gastkindje voor de deur, dus snoozen gaat niet.

Snel wassen en aankleden voordat de deurbel gaat. Het voordeel van gastouder zijn is het niet hebben van reistijd. Je eigen huis is je werkplek. Hetgeen duizenden werknemers pas de afgelopen 2 jaar ervaren is voor mij als gastouder al jaren dagelijkse kost. Heerlijk vind ik het!

Dagelijks vang ik 3 tot 4 kinderen op tussen de 0 en 4 jaar. Op het moment dat mijn eigen kinderen naar school gingen, wilde ik graag een baan waar ik na schooltijd er voor hen kon zijn en zo kwam ik op het gastouderschap.

Ik zelf ben niet zo’n ochtendmens maar zodra Violette binnen stapt, mij enthousiast een knuffel geeft en vraagt “wat gaan we doen en wie komen er?”, ben ik 'wakker'. Samen gaan we een boekje lezen op de bank, i.a.v. mijn eigen kinderen die om 7:30 de trap afstommelen om met ons te ontbijten voordat ze naar school gaan. We zitten net aan tafel wanneer baby Jim wordt gebracht. Hij heeft zijn fles thuis gehad dus hij kan zich zelf even vermaken in de box.  

Als om 8:15 uur de kinderen naar school gaan, komen opa en oma Laila brengen. We zijn voor vandaag compleet. Het is druilerig weer, dus ga ik gezellig met de meiden aan de knutsel. Het is binnenkort Valentijnsdag en het is dan wel erg leuk om iets te maken voor mama en papa. Jim zit er gezellig bij. Ik heb zo’n handige kinderstoel die je fijn kan kantelen in ligstand.

Om 10:30 uur lopen we met zijn 4-en naar de bakker. Jim valt meteen in de wagen in slaap. Violette en Laila laten zien hoe hard ze op de loopfiets kunnen. Ik loop met een omweg weer naar huis. We zijn er hongerig van geworden. Baby Jim krijgt zijn fles en de meiden helpen met de tafel dekken voor de lunch. Ze slapen allebei nog overdag dus na het eten leg ik ze op bed. Dit geeft mij mooi de tijd even het huis aan kant te maken en extra met Jim te kroelen. Hij schatert het uit bij “komt een muisje aangelopen... “  

Als de meiden weer wakker zijn, eten we wat fruit en haal ik de Duplo tevoorschijn. Laila en Violette kunnen goed samen spelen. Supertrots laten zij mij de hoog gebouwde torens zien. Ondertussen oefen ik met ze de kleuren en het tellen. “Waar is de rode steen? Hoe hoog is de toren, 1,2,3, ….

Aan het einde van dag gaan we met elkaar een boekje lezen. “Raad eens hoeveel ik van je hou?“ We kijken naar de plaatjes van het verhaal en benoemen met elkaar wat we zien. Jim zit in de wipstoel mee te luisteren en geniet zichtbaar van de geluiden om zich heen.

Mijn kinderen die ondertussen ook weer thuisgekomen zijn, vinden het heerlijk om even gek te doen met Jim. Van kiekeboe tot gek dansen voor zijn neus. Om vervolgens de meiden te helpen met nog mooiere bouwwerken van Duplo.

Mijn werkdag vliegt voorbij. Om 17:30 uur doe ik voor de laatste keer mijn voordeur dicht. Alle gastkinderen zijn opgehaald. Tijd om te koken!"

- Gastouder Roos

Is het gastouderschap iets voor jou?

Wil jij ook zo'n leuke werkdag als Roos? Dan is het gastouderschap wellicht iets voor jou! Als gastouder speel je een belangrijke rol in het leven van kinderen. Pedagogisch zelfstandig werk met de vrijheid om zelf je werkdag vorm te geven. Je vormt samen met de ouders een opvoed-team rondom de kinderen. Deze intensieve band met kinderen en ouders maakt werken als gastouder bijzonder. 

Durf jij die stap te nemen? Dan wil je al snel nooit meer anders!
Kijk voor meer informatie op de website van Groot in Klein.
164c0264-fa40-4f50-8e44-230ed00cde54.png

Onze partners


Webinar Opgroeien in Vlaardingen

Op maandag 24 januari organiseerde Opgroeien in Vlaardingen, i.s.m. UN1EK Onderwijs en Opvang en SIKO een webinar over het thema “Je kind pest of wordt gepest. Wat kun je doen?” 

Miriam Wesemann van UN1EK en Sandra Groeneboom van SIKO vertelden in het webinar wat u als ouder kunt doen, met wie u kunt praten en wie u kan helpen als uw kind pest of wordt gepest.

Via deze link kunt u het webinar terugkijken.
49298cd8-c938-4cb2-b792-e85b677e2982.png 345a5f4c-7c68-44cc-aa22-77748d3eaef1.png
afmelden | gegevens aanpassen
A: Emmastraat 45, 3134 CG Vlaardingen | Postbus 3014, 3130 CA Vlaardingen
T: 010-435 56 11 | E: info@un1ek.nl | W: www.un1ek.nl


Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.