UN1EK Zomerfeest op het Zomerterras

Op woensdagmiddag 22 augustus organiseert UN1EK van 13:00 tot 17:00 uur het UN1EK Zomerfeest op het Zomerterras in Vlaardingen voor alle kinderen van 4 tot 13 jaar uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam!

*Onder begeleiding van een volwassene ben je van harte welkom!

UN1EK Zomerfeest

Bij de ingang krijg je een strippenkaart waarmee je kunt meedoen aan leuke sportieve, creatieve en muzikale activiteiten. Je kunt je uitleven op de stormbaan, pannakooi voetballen en boksen met Clubfit in de sportarena, djembé en gitaar leren spelen in de UN1EK muziekstudio, knutselen en verven in de ‘Jij bent UN1EK’ creacorner, techniekproefjes doen met de TechNetkringNWN in het UN1EK techlab, dansen met de UN1EK dancesquat, pimp je water in de JOGG waterbar, koekjes versieren en picknicken in de UN1EK foodplaza, je nagels lakken, je gezicht schminken en je haar vlechten in de UN1EK beautyshop en je kunt een metamorfose ondergaan voor een fotoshoot met je beste vriend of vriendin in de UN1EK fotobooth. En… het nieuwe UN1EK lied gaat in première!

We sluiten het UN1EK Zomerfeest rond 17:00 uur samen zingend en dansend af. Kortom, je zult je op het UN1EK Zomerfeest geen moment vervelen!

Tip: vraag je ouders om het inschrijfformulier voor het UN1EK Zomerfeest 2018 vooraf in te vullen. Dan kun je op 22 augustus via de ‘fast lane’ naar binnen. Let op: er is op het feestterrein plek voor maximaal 800 kinderen. Zorg dus dat je op tijd bent want vol=vol.

UN1EK Kinderterras

In de weekenden van het Zomerterras op vrijdag 10 en zondag 12 augustus, vrijdag 17 en zondag 19 augustus en op vrijdag 24, zaterdag 25 (de Dag zonder Drempels) en zondag 26 augustus is het promoteam van UN1EK aanwezig op het Zomerterras om leuke activiteiten met en voor kinderen te organiseren. Kom je langs op het UN1EK Kinderterras om te knutselen, sporten, tekenen en dansen?

UN1EK Kinderdisco

Tijdens het UN1EK Zomerfeest kun je de hele middag je dansmoves oefenen met de UN1EK dancesquat voor de UN1EK KinderDisco op vrijdagavond 24 augustus van 19:00 tot 20:30 uur. We gaan, samen met de leukste ballet- en dansschool van Nederland, dansend de zomervakantie uit! Alle kinderen zijn welkom; de toegang is gratis. Vergeet niet om te stemmen op jouw favoriete zomerhit via onze Facebookpagina!

UN1EK servicebureau gesloten

Alle medewerkers van het UN1EK servicebureau werken op woensdag 22 augustus op het UN1EK Zomerfeest om er voor alle kinderen een onvergetelijk feest van de te maken. Het UN1EK servicebureau is op woensdag 22 augustus gesloten.

Vakantieopvang

Het vakantieprogramma van al onze kindcentra vindt op woensdagmiddag 22 augustus plaats op het UN1EK Zomerfeest. Wilt u uw kind naar het UN1EK Zomerfeest laten gaan maar heeft u zelf geen tijd of gelegenheid om aanwezig te zijn? Boek dan een extra dag vakantieopvang bij de locatie van uw keuze. Deze kunt u online aanvragen via ons plaatsingssysteem Kindplanner. Vermeld de naam van uw kind en de locatie van uw voorkeur, waar u uw kind ’s ochtends brengt en ’s middags weer ophaalt.

Let op: bij extreem slecht weer kan het UN1EK Zomerfeest helaas niet doorgaan. We duimen voor een lekker zonnetje. Hou onze website en Facebookpagina goed in de gaten.

Share Button