Werken bij UN1EK

Wil jij het verschil maken voor kinderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bezoek ons evenement 'Welkom aan Boord bij UN1EK' op 17 oktober en maak kennis met onze collega's en de mogelijkheden om te werken of stage te lopen bij UN1EK.

Wij zijn UN1EK

UN1EK biedt onderwijs en opvang in een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar. We organiseren dit in onze integrale kindcentra (IKC's) vanuit één visie, één missie en één organisatie. UN1EK heeft in de regio Maassluis, Vlaardingen en Schiedam elf IKC's, vijf scholen voor christelijk primair basisonderwijs met peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang en locatie voor kleinschalige kinderopvang en een sport outdoor BSO. Alle IKC’s van UN1EK hebben een UN1EK profiel en aanbod.  We werven UN1EKe mensen en ontwikkelen onze medewerkers op UN1EKe wijze.

Wil je meer weten over het UN1EKe profiel en de werkwijze van onze IKC's? Lees dan de serie interviews met onze IKC directeuren. Wil je meer weten over hoe wij onderwijs en opvang in een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar vanuit 1 organisatie aansturen? Lees dan het jaarmagazine van UN1EK.

Ben jij UN1EK?

Wil jij als leerkracht of als pedagogisch medewerker ervaring opdoen in een integraal kindcentrum? Wil je bijdragen aan de ontwikkeling en/of het onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar? Pak dan nu je kans om bij UN1EK te werken! Voor meer informatie over onze actuele vacatures en andere mogelijkheden kun je contact opnemen met onze personeelsadviseurs via het bel-mij-terug formulier.