UN1EK zet deuren open tijdens de inloopweek

In de week voor de herfstvakantie, van 15 t/m 19 oktober, organiseert UN1EK een inloopweek in alle locaties. Onze IKC’s, scholen en kindcentra laten graag zien hoe zij dagelijks inhoud geven aan ontwikkelingsgerichte opvang en toekomstgericht onderwijs in een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar.  Onze IKC’s, scholen en kindcentra organiseren diverse activiteiten waarbij ouders, kinderen, aanstaande ouders en andere geïnteresseerden welkom zijn. Op de websites van onze locaties is te zien wat er wanneer en voor wie te beleven is. Welkom bij UN1EK!

Op woensdag 17 oktober ontvangen we studenten en aankomende leerkrachten en pedagogisch medewerkers om hen te informeren over de mogelijkheden om te werken en/of studeren bij UN1EK.

Welkom aan boord bij UN1EK

Op woensdagmiddag 17 oktober organiseren we het Welkom aan boord bij UN1EK event voor VMBO en HAVO/VWO leerlingen, PW en pabo studenten en startende en ervaren leerkrachten en pedagogisch medewerkers. We geven studenten informatie over opleidings-, stage, beroeps- en doorgroeimogelijkheden in onderwijs en opvang. Het event vindt plaats bij Kindcentrum Prins Willem Alexander, Gansfoortstraat 1-5 in Vlaardingen.

De IKC- en schooldirecteuren van UN1EK vertellen hoe zij in hun locatie invulling geven aan ontwikkelingsgerichte opvang en toekomstgericht onderwijs in een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Je krijgt een rondleiding door het IKC, je kunt meedoen aan de kinderopvangquiz, meedoen aan een les van de toekomst, films en de nieuwe clip van het UN1EK lied bekijken en een leuke foto laten maken in de UN1EK fotobooth.

De opleidingscoördinatoren van UN1EK vertellen over de stagemogelijkheden en praktijkopleiding voor PW en pabo studenten. Nieuw: in 2019 start UN1EK met een zij-instoom traject voor mensen met een HBO diploma en enige jaren werkervaring, die willen omscholen naar het basisonderwijs. Tijdens een verkorte pabo opleiding kun je werken en leren bij UN1EK. Wil je snel aan de slag? Je kunt de actuele vacatures in onderwijs en opvang bij UN1EK bekijken, in gesprek gaan met de P&O adviseurs en direct solliciteren.

Fijn als je je per e-mail via communicatie@un1ek.nl aanmeldt, dan liggen er een broodje en attentie voor je klaar.

Share Button