UN1EK rent de Kidsrun in 2019

UN1EK wil op zaterdag 6 april 2019 met sportieve UN1EK kids meedoen aan de NN Kidsrun in Rotterdam. De NN Kidsrun is 1 kilometer (vergis je niet: 1000 meter!) lang en vindt plaats op de Coolsingel: de officiële finish van de Marathon Rotterdam.

Kinderen vanaf 7 jaar oud van IKC’s, scholen en BSO locaties van UN1EK kunnen zich tot 1 maart 2019 online aanmelden voor ‘UN1EK rent de NN Kidsrun’. Er is in het team plaats voor maximaal 50 kinderen, dus meld je snel aan!

Rennen voor Daniel den Hoed

Samen met alle kinderen die meedoen aan de Kidsrun zamelen we geld in voor de Daniel den Hoed Stichting. Kijk op de UN1EK Kidsrun actiepagina, zamel sponsorgeld in en maak je sponsorbijdrage via onze actiepagina direct over aan de Daniel den Hoed Stichting.

Meld je aan!

Kinderen vanaf 7 jaar van IKC’s, scholen en locaties voor buitenschoolse opvang van UN1EK kunnen zich tot 1 maart 2019 online aanmelden voor de NN Kidsrun. In de mail die je ouders hebben ontvangen lees je meer informatie. Als je meedoet krijg je een gratis startnummer en een medaille!

We verzamelen op 6 april op het scholenplein bij het Stadhuis in Rotterdam. We lopen de NN Kidsrun als groep, onder begeleiding van een aantal ouders en medewerkers van UN1EK.

Wil jij (en je vader of moeder) op 6 april meerennen met UN1EK loopt de Kidsrun op de Coolsingel in Rotterdam? Vul voor 1 maart 2019 het Kidsrun inschrijfformulier in.

Samen trainen

Eind maart organiseren we een bootcamp training met alle UN1EK kids die meedoen aan dé Marathon Rotterdam Kidsrun. De locatie en het tijdstip van deze training maken we na aanmelding aan jou bekend.

UN1EK rent de marathon

Sportieve medewerkers van UN1EK doen op zondag 7 april mee aan de Marathon Rotterdam. Zij zijn in training om een hele, halve of kwart marathon te rennen en in een mooie tijd te finishen op de Coolsingel.

Share Button