Flexibele opvangpakketten en tarieven 2018

De flexibele opvangpakketten en -tarieven van UN1EK voor 2018 zijn bekend! In de brochure ‘tarieven en opvangpakketten 2018‘ zijn alle pakketten voor hele dagopvang en buitenschoolse opvang omschreven. UN1EK biedt ontwikkelingsgerichte en flexibele kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Ouders kunnen kiezen voor een flexibel opvangpakket dat aansluit bij de werk- en gezinssituatie. 52, 49 of 40* weken hele dagopvang, flexibele opvang op wisselende dagen, verlengde opvang vanaf 07:00 uur met ontbijt, vakantieopvang, zwemles tijdens de BSO, het is allemaal mogelijk bij UN1EK. Dat geeft rust in het gezin en is goed voor de brede ontwikkeling van kinderen..

*nieuw: vanaf 2018 is dit mogelijk bij alle kindcentra van UN1EK

In de tarievenbrochure staan een aantal rekenvoorbeelden, die een indicatie geven van de netto kinderopvangkosten inclusief Kinderopvangtoeslag. De medewerkers van de afdeling service en verkoop adviseert u graag over het opvangpakket dat bij uw werk- en gezinssituatie past.

Opvang en onderwijs in een doorgaande lijn

UN1EK biedt in alle IKC’s hele dagopvang, peuteropvang, basisonderwijs, tussenschoolse opvang en buitenschoolse opvang in een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar. De IKC’s van UN1EK hebben een UN1EK profiel, bijvoorbeeld kunst, natuur, techniek of taal. De binnen- en buitenschoolse activiteiten sluiten op elkaar aan, waardoor kinderen zich breed kunnen ontwikkelen. U bent van harte welkom voor een rondleiding  in onze kindcentra zodat u kunt ontdekken welke locaties het beste bij u en uw kind(eren) past.

Share Button