Terug naar het overzicht

Buitenschoolse opvang

UN1EK biedt flexibele buitenschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar.

Op de pagina kosten kinderopvang leest u in onze brochure u informatie over de tarieven en flexibele opvangpakketten. Wilt u advies of een offerte op maat? Neem dan contact op met de klantenservice op het UN1EK servicebureau via telefoonnummer 010 – 435 56 11 of per e-mail via plaatsing@un1ek.nl

Voorschoolse opvang Opvang vanaf 7.30 uur tot aanvang schooltijd. De pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen lopend of met de UN1EK kidsbus op tijd naar school worden gebracht.

Verlengde voorschoolse opvang
In een aantal kindcentra kunt u gebruik maken van verlengde voorschoolse opvang vanaf 07.00 uur, inclusief een gezond ontbijt! Vraag naar de mogelijkheden bij de manager kindcentrum.

Naschoolse opvang
Opvang vanaf einde schooltijd tot 18.30 uur. De pedagogisch medewerkers halen de kinderen op van school of regelen vervoer met de UN1EK kidsbus. In onze IKC’s is er aansluiting tussen binnen- en buitenschoolse activiteiten.

Verkorte naschoolse opvang op woensdagmiddag of vrijdagmiddag, na schooltijd tot 15:30 uur.

Flexibele voor- of naschoolse opvang
Minimaal twee dagdelen per week voor- of naschoolse opvang op wisselende dagen. U geeft het gewenste opvangrooster voor uw kind minimaal drie weken vooruit door via het ouderportaal van Kindplanner. Aan de hand van uw rooster wordt in het kindercentrum bekeken in welke stamgroep uw kind wordt geplaatst. Flexibele opvang is per kindercentrum beperkt beschikbaar.

Vakantieopvang
Tijdens de schoolvakanties bieden onze kindercentra vakantieopvang van 7.30 tot 18.30 uur. U kunt op drie manieren gebruik maken van vakantieopvang:
– 12 weken ‘all inclusive’ vakantieopvang: in alle schoolvakanties, inclusief Goede Vrijdag en de vrijdag na Hemelvaart (voordeeltarief)
– naar keuze: 3 tot 9 weken vakantieopvang per kalenderjaar (basistarief)
– flexibele vakantieopvang: per schoolvakantie per dag, op basis van beschikbaarheid (flexibel tarief).

Via het ouderportaal van Kindplanner reserveert u flexibele vakantieopvang. Wwanneer u gebruik maak van een 3 tot 9 weken pakket geeft u via Kindplanner door wanneer uw kind al dan niet aanwezig is bij de vakantieopvang.

BSO-plus opvang
Op sluitingsdagen van school (buiten de schoolvakanties en nationale feestdagen), kunt u bij de buitenschoolse opvang gebruik maken van ‘BSO-plus opvang’. U vraagt dit aan via het ouderportaal van Kindplanner.

Ruilen of extra opvang
Ruilen van dagdelen of afnemen van incidentele extra opvang is mogelijk wanneer de groepsbezetting dit toelaat. U vraagt dit aan via het ouderportaal van Kindplanner

Sport BSO
Sport BSO Polderpoort staat volledig in het teken van sport en bewegen. Onder begeleiding van ervaren sportinstructeurs maken kinderen kennis met diverse sporten en ondernemen zij diverse sport- en spelactiviteiten. De UN1EK sport BSO is gevestigd in sportcentrum Polderpoort in Vlaardingen. Deze sport BSO is bestemd voor kinderen van 7,5 tot 13 jaar van alle basisscholen in Vlaardingen. De pedagogisch medewerkers organiseren het vervoer van kinderen (per taxi of UN1EK kidsbus) van school naar de sport BSO.

Zwemles tijdens de BSO
Een aantal kindcentra in Vlaardingen biedt voor kinderen vanaf 5 jaar die nog geen zwemdiploma A hebben, zwemles tijdens de naschoolse opvang bij zwembad De Kulk. Dit is mogelijk op dinsdag bij BSO Bavinck en BSO De Schakel en op donderdag bij IKC Het Spectrum, BSO Roots en IKC Ambacht. De zwemles duurt van 16:45 tot 17:30 uur. U haalt uw kind op bij het zwembad. U betaalt de extra kosten voor zwemles en vervoer. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling klantenservice via 010 – 435 56 11.

Share Button