Boek je kerstvakantie bij UN1EK

Nog een paar weken en dan is het kerstvakantie. Wij hebben er zin in! In zes centrale vakantielocaties in Vlaardingen en twee locaties in Maassluis organiseren we leuke, afwisselende, winterse en sportieve activiteiten en uitstapjes voor alle kinderen van 4 t/m 13 jaar.

Bekijk in onze vakantieprogramma’s wat er waar op welke dag te beleven is en meld uw kind snel aan op (een) dag(en) en in een locatie naar keuze. Dit kan per e-mail via vakantieopvang@un1ek.nl, via het online inschrijfformulier of bel naar de klantenservice via 010-4355611. Ook als uw kind in de schoolweken geen gebruik maakt van voor- of naschoolse opvang of onderwijs bij UN1EK, is hij of zij in de vakantie van harte welkom!

Let op: in verband met de overgang naar ons nieuwe plaatsingssysteem Kindplanner kunt u tot 10 december 2017 vakantieopvang of extra opvang aanvragen.

Op maandag 25 en dinsdag 26 december en op maandag 1 januari 2018 zijn onze locaties gesloten. Indien uw kind of maandag en/of dinsdag is geplaatst, kunt u deze sluitingsdagen ruilen voor een andere opvangdag. U vraagt dit aan bij de pedagogisch medewerkers van de groep waar uw kind is geplaatst.

 

Share Button