Begin de dag met een dansje!

Begin de dag met een dansje!  UN1EK organiseert voor alle peuters lessen Peuterdans! Peuters van 2 tot 4 jaar bewegen op een dansverhaal met muziek. Peuters tot 3 jaar kunnen samen met een (groot)ouder deelnemen aan Ouder&Kind Peuterdans. NIEUW in Vlaardingen: Ouder&Kind Wobbelyoga.

In april 2018 gaan er weer een nieuwe series Peuterdans en Wobbelyoga bij UN1EK van start. De lessen vinden op woensdagochtend plaats in BSO De Ark, Baarnhoeve 2 in Vlaardingen en op vrijdagochtend in IKC Ichthus, Steenen Dijck 1-6 in Maassluis.

Kosten

De kosten in deze periode bedragen € 50 voor 11 lessen peuterdans. De kosten voor de ouder&kind danslessen bedragen € 60 en voor ouder&kind Wobbelyoga  € 65 voor 11 lessen. Meer informatie leest u in de brochure Peuterdans en Wobbelyoga – april 2018 – Vlaardingen en Peuterdans april 2018 – Maassluis.

Inschrijven

Wilt u uw peuter inschrijven voor Peuterdans? Of wilt u samen met uw peuter meedoen aan de Ouder&Kind peuterdans (Maassluis) of Wobbelyoga (Vlaardingen)? Stuur dan voor 6 april 2018 een e-mail aan peuterdans@un1ek.nl. Na aanmelding ontvangt u uitgebreide informatie van dans- en yogadocente Madeleine Hengst.

Kijk voor meer informatie op de Facebook pagina van Madeleine Peuterdans en Kinderyoga.

 

Share Button